“Happiness is… working with great people”

Uw gezondheid begint hier!

Het enthousiaste team van Apotheek Heylen ontvangt je dagelijks met de glimlach en luistert graag naar al je vragen en bekommernissen. Wij streven naar het geven van degelijk en correct advies en een juiste begeleiding in het medicatiegebruik. Daarnaast maken we je graag wegwijs in ons uitgebreide assortiment aan andere gezondheids- en/of cosmeticaproducten.
Laten we even kennismaken.

Miek Heylen

Apotheker Titularis

Miek

“Look up, laugh loud, keep the color on your cheek and the fire in your eyes. Maintain your health and your spirits”

“Als apotheker, met mijn jarenlange ervaring, en bijgestaan door een TOP-team, adviseer ik graag mijn klanten op de best mogelijke manier. Zorg goed voor je lichaam. Het is een investering in je toekomst”

Anneleen Wyers

Apotheker

Anneleen

“Voor je lichaam zorgen is een investering. Je krijgt er iets voor terug wat onbetaalbaar is”

“Ik vind het belangrijk om een vertrouwensrelatie op te bouwen met onze patiënten zodat ze met al hun vragen of problemen bij mij terecht kunnen voor gepast advies”

Sanne Savelkoul

Apotheker

Sanne

“What you do today can improve all your tomorrows”

“Ik zorg graag voor anderen, zowel in mijn naaste omgeving als in mijn job als apotheker. Ik sta altijd paraat om te luisteren en om zo op zoek te gaan naar het juiste advies. 
Als mama van 2 kleine kindjes help ik specifiek ook graag andere jonge mama’s verder met hun vragen”

Marieke Baens

Apotheker

Marieke

“Wherever the art of medicine is loved, there is also a love of humanity”

“Zalven en capsules maken, honderden doosjes met tabletten in mijn handen, iedere dag, maar het is slechts een klein deel van mijn job. 
Het meeste en liefste ben ik bezig met de zorg voor jullie, onze patiënten. De juiste medicatie, in de juiste dosis, voor de juiste persoon. Maar ook een babbel, luisteren naar jullie vragen en twijfels en samen op zoek naar een antwoord. Daarom koos ik zoveel jaren geleden voor dit vak. Human care is het mooiste wat er is….”

Annebelle Thijs

Apotheker

Annebelle

“Always laugh when you can. It is cheap medicin”

“Als apotheker-vervanger probeer ik zoveel mogelijk ervaring op te doen en deze dan op de beste manier te delen met mijn patiënten. Daarom zullen we steeds samen op zoek gaan naar de gepaste oplossing, het beste advies en de juiste zorg”

Hanne De Busser

Apotheek assistent

Hanne

“Leef, geniet, wees blij, zorg voor, hou van, blijf jezelf”

“Al ettelijke jaren maak ik deel uit van “team Heylen” en hoop dat nog minstens even lang te doen. Want ik ben hier graag. Een goei “bazin”, al heeft ze niet graag dat we dat zeggen, toffe collega’s en fijne klanten. Daarom doe ik elke dag mijn best om jullie zo goed mogelijk te helpen. Door mijn interesse in verzorging en cosmetica, kan ik jullie ook op dit vlak een goed advies geven”

Kristel Jannis

Apotheek assistent

Kristel

“…”

“Voor mij staat de patiënt steeds centraal in onze apotheek. Ik hecht dan ook veel belang aan een luisterend oor, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Door mijn jarenlange ervaring sta ik u graag bij in het geven van een persoonlijk en correct advies”