“Fall in love with caring for yourself.
Body, Mind and Spirit”

Lichaams- en haarverzorging

Jezelf lekker verwennen en verzorgen. Maak je keuze uit ons uitgebreid aanbod aan topmerken.

Avène

Lichaams-haarverzorging

Avene heeft naast het leuke gamma om jezelf mee te verwennen ook een reeks producten speciaal voor de probleemhuid. De producten zijn op basis van thermaal water hetgeen zeer geschikt is voor de gevoelige huid en verminderen ongewenste effecten van behandelingen tegen kanker.
www.eau-thermale-avene.be

Louis Widmer

Lichaams-haarverzorging2

Louis-widmer biedt doeltreffende verzorgingen aan die uitstekend door de huid worden verdragen. Van je huid reinigen en verzorgen in de ochtend t.e.m. een goede nachtverzorging bij het slaapritueel. Zeker de moeite waard om ze te komen ontdekken.
www.louis-widmer.be

Eucerin

Lichaams-haarverzorging3

Eucerin, een merk aanbevolen door dermatologen, ondersteunt en herstelt de huid tegen invloeden van buitenaf. Voor de meest voorkomende problemen (acné, droge huid …) heeft Eucerin dé oplossing, alsook een gamma kwalitatieve zonneproducten.
www.nl.eucerin.be

Klorane

Lichaams-haarverzorging7

Dit botanische beautylabel ontwikkeld op basis van pure plantenextracten is een leuk gamma voor ieder huidtype. Dankzij de natuurlijke, biologische bestanddelen wordt douchen een onvergetelijk moment. Voed je huid met een heerlijk geurende bodymelk en je bent klaar voor een drukke dag.
www.klorane.com

Bodysol

Lichaams-haarverzorging8

Dit gamma bevat producten die goed zijn voor het hele gezin. Ook voor mannen hebben zij een verkwikkend assortiment aan douchegels. Ze zijn niet alleen efficiënt en budgetvriendelijk maar zorgen voor een fijne ervaring en een happy gevoel. Door de handige verpakking zijn ze bovendien makkelijk in gebruik.
www.bodysol.be

Dermalex

Lichaams-haarverzorging9

Dermalex is een gamma producten speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Het bevat zowel producten voor probleemhuid, als luxeproducten om jezelf eens goed te verwennen en houdt rekening met alle factoren die de huid kunnen beïnvloeden, zoals UV-stralen, stress, klimaat, leefwijze.
www.dermalex.be

Yun

Lichaams-haarverzorging10

Yun bouwt mee aan een nieuw tijdperk van persoonlijke verzorging gebaseerd op ieders natuurlijke sterkte. Dit aan de hand van producten met goede bacteriën die huidaandoeningen als acné en schimmels verhelpen. Hiermee kunnen de producten in vele gevallen anticiotica overbodig maken.
www.yun.be

Furterer

Lichaams-haarverzorging11

Deze haarproducten zijn samengesteld op basis van 100% etherische oliën en plantenextracten. Het gamma omvat specifieke producten voor problemen als haaruitval, vet haar, roos, … . Maar ook verzorgende en zonbeschermende producten behoren tot het gamma. Kom het hier ontdekken!
www.renefurterer.com

Bioderma

Bioderma

Vanuit een absoluut respect voor de huid, imiteren de producten van BIODERMA de natuurlijke biologische mechanismen, zowel wat bestanddelen als wat werkingsprincipes betreft. Voor hun samenstelling selecteert BIODERMA de meest zuivere bestanddelen en moleculen die reeds van nature in de huid aanwezig zijn, voor een optimale tolerantie. Afhankelijk van het huidprobleem gaan de BIODERMA producten de natuurlijke huidprocessen beschermen, activeren of herstellen.

Neutrogena

Neutrogena optie 3

Ontdek deze verzorgingslijn op basis van Noorse formules. Voor elk huidtype biedt ze de juiste verzorgingsproducten voor zowel lichaam, handen en voeten. Nieuw in het gamma is de Hydro Boost-gezichtsverzorging die 24u intens hydrateert. De formule met het bijzondere Hyaluron Gel Complex helpt om vocht beter vast te houden in de huid en de huidbarrière te beschermen.